Imi donez ziua de nastere pacientilor de la Spitalul de Psihiatrie "Eftimie Diamandescu"

Carmen Dana Irimia Asociatia S.O.S. - Solidari, Oferim Sprijin

3.3333333333333% Complete
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
Donații

De ziua mea vreau sa donez toate cadourile pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie "Eftimie Diamandescu" cu scopul de a-i ajuta pe acestia sa beneficieze in continuare de tratament prin intermediul terapiei ocupationale. Daca te gandeai sa-mi faci un cadou, sau pur si simplu sustii aceasta cauza, o poti face printr-o donatie, iar eu iti voi fi recunoscatoare.

De stiut! Terapia ocupationala contribuie la remodelarea personalitatii, realizand detensionarea si dezinhibarea acesteia acolo unde terapia de tip clasic isi dovedeste limitele. Principalele efecte ale terapiei ocupationale sunt: stimularea increderii in sine a pacientilor si dezvoltarea fireasca a personalitatii lor, reducerea anxietatii, imbuntatirea abilitatilor manuale, evaluarea capacitatilor si inclinatiilor catre o anumita ocupatie (care ar putea deveni meseria lor in viitor), corelarea recuperarii medicale cu cea profesionala, diminuarea dependentei pacientului de persoanele de ingrijire.

Aceste terapii sunt adresate pacientilor cu retard psihomotor, paralizii, tulburare de spectru autist, sindroame genetice, afectiuni neurologice, psihoze si depresie cronica.

tenor.gif?itemid=13480455

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra o reprezinta imbunatatirea conditiilor de viata pentru persoanele cu risc de marginalizare si excluziune sociala.

SUSŢIN PROIECTUL

O altfel de Psihiatrie

Asigurarea continuitatii activitatilor desfasurate in cadrul proiectului „O altfel de Psihiatrie” pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie „Eftimie Diamandescu”.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

1 Donații

************ private