O altfel de Psihiatrie

Proiectul "O altfel de Psihiatrie" a inceput cu organizarea unor ateliere de creatie ca forma de tratament in cadrul terapiei ocupationale, acestia realizand decoratiuni/accesorii, dezvoltandu-si astfel abilitatile manuale, de socializare si apartenenta la un grup. Aceste creatii sunt expuse in interiorul spitalului sau la diverse expozitii organizate de catre Asociatia Solidari, Oferim Sprijin prin colaborare cu alte organizatii.

Proiectul a continuat cu o gradina terapeutica unde pacientii ingrijesc plantele din sera sau socializeaza si desfasoara diverse activitati de creatie/invatare/terapie in aer liber in foisorul din curtea spitalului. Dar, pentru a putea desfasura aceste activitati in continuare, avem nevoie de fonduri pentru a intretine gradina terapeutica si pentru a asigura materialele necesare pentru atelierele de creatie.

Bugetul proiectului: 3000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: O altfel de Psihiatrie

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Imi donez ziua de nastere pacientilor de la Spitalul de Psihiatrie "Eftimie Diamandescu"

De ziua mea vreau sa donez toate cadourile pentru pacientii Spitalului de Psihiatrie "Eftimie Diamandescu" cu scopul de a-i ajuta pe acestia sa benefi

3,000 RON Target
0 RON Suma